به طور معمول، درخواست طلاق از طرف زن قدری دشوارتر است و گاها خانم ها با چالش ها و پیچیدگی هایی در فرآیند طلاق خود مواجهه می شوند. براساس قوانین، هنگامی که بانویی تصمیم بگیرید برای جدایی از همسر خود درخواست طلاق بدهد، باید قادر باشد دلایل و ادله محکم و قابل قبولی به دادگاه مربوطه ارائه دهد. در صورتی که زوجه نتواند با ادله و دلایل قابل قبول دادگاه را مجاب نماید که به درخواست طلاق او رسیدگی کند، با مخالفت دادگاه روبرو خواهد شد و درخواست طلاق او مورد قبول قرار نخواهد گرفت.
در صورتی که زندگی مشترک برای زن غیرقابل تحمل باشد، باید این امر را به دادگاه ثابت نماید. در این هنگام مشورت با یک وکیل با تجربه طلاق می تواند به شما کمک کند تا با راهنمایی و مشاوره ایشان، دلایل محکم و قابل قبول خود را به دادگاه ارائه کنید.
در این راهنما ارائه درخواست طلاق از طرف زن را توضیح خواهیم داد. برای دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم با دفتر حقوقی غلام حسین خلیفه بهترین وکیل طلاق در شیراز تماس بگیرید.
بهترین وکیل تنظیم قرارداد در شیراز
بهترین وکیل مصادره اموال در شیراز
مطابق قوانین طلاق در ایران، به دادگاه های خانواده اختیار داده شده است که در شرایط و مواردی خاصی به درخواست طلاق زن رسیدگی شود. این شرایط عبارتند از:
در صورتی که تصمیم دارید از همسر خود طلاق بگیرید، پیشنهاد می کنم سند ازدواج خود را مطالعه کنید و با مطالعه 12 شروط عقدنامه همچنین از طریق مشورت با یک وکیل طلاق مجرب برای درخواست طلاق خود اقدام نمایید.
بهترین وکیل تغییر نام در شیراز
لازم به ذکر است که در صورتی که مایلید از شروط 12 برای برخورداری از حق طلاق، استفاده کنید، باید شروط حین عقد را امضا کرده باشید.
در صورتی که طلاق شما توافقی نیست و یا حق طلاق که همان وکالت در طلاق می باشد، را در اختیار ندارید، لازم است درخواست طلاق خود، مبنی بر دادخواست طلاق از طرف زوجه را به دادگاه خانواده ارائه دهید. در این هنگام زن می تواند با مر اجعه به دادگاه خانواده در شهر محل سکونت خود دادخواست خود را به دادگاه تسلیم کند.
به طور کلی، باید این نکته را خاطر نشان کرد که مراحل طلاق از طریق درخواست زن در سه مرحله انجام می شود. این دادگاه سه مرحله ای شامل دادگاه بدوی، تجدید نظر و دیوان عالی کشور است.
توجه داشته باشید که در صورتی که هر کدام از طرفین (زن یا شوهر) حکم دادگاه بدوی را به ضرر خود بداند می تواند در فرجه 20 روزه از دادگاه تقاضای تجدید نظر نماید. معمولا پرونده طلاق پس از تبادل لوایح به دادگاه تجدید نظر استان مربوطه فرستاده خواهد شد و در نهایت رای دادگاه توسط شعبه دادگاه تجدید نظر اعلام می شود. در صورتی که هر کدام از طرفین رای دادگاه را به ضرر خود بداند می تواند تقاضای فرجام خواهی نماید، در این صورت پرونده طلاق آنها به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد.
در دیوان عالی کشور ممکن است رای دادگاه تجدید نظر نقض شود و یا مجددا پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع گردد، در این هنگام باز هم می توان پس از صدور حکم مجدد از سوی شعبه دادگاه تجدید نظر نیز تقاضای فرجام خواهی کرد.
این موارد عمده ترین دلایلی است که زن می تواند با استناد به آنها از دادگاه خانواده درخواست طلاق نماید.
در این راهنما ارائه دادخواست طلاق از طرف زن را توضیح دادیم. در صورتی که سوالات بیشتری در این باره دارید، می توانید با دفتر حقوقی غلام حسین خلیفه بهترین وکیل طلاق شیراز تماس بگیرید.